12 nov 2024, 11:06

За вярата 

  Poesía
49 1 1

 

 

Светът приключи с този ден,

поседна плах и уморен...

 

Как вярата едва угасна?! 

 

Дали все още се вълнува?

Нима отново нея чувам?

 

Да, вярата е тъй прекрасна!

 

Светът сега е дисонанс. 

Забравен шепот ли е Брамс?

 

А вярата нощес ли свети?

 

И след последните следи,

светът е пак като преди...

 

Да, вярата, роди куплети!

 

Светлина ще се разпръсне,

светът отново ще възкръсне.

 

Ще бъде вярата ни цвете!

Сега! Во всеки!

 

Запомнете!

 

Детелина И.Стефанова 🍀✍️

© Детелина Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Оптимизъм на финала, въпреки зададените въпроси преди това.
    Харесва ми!🙏
    Поздравления,Детелина!
Propuestas
: ??:??