3 mar 2007, 19:34

ЗАБЛУДА 

  Poesía
981 0 2

                                      

 

      Уж ми сваляше звезди, но фалшиви явно са били.

      Уж бях всичко в твоите очи, но превърнах се във образ празен.

      Уж не можеше без мен, но гледам вече си студен.

      Отне ми ти сърцето, което аз ти подарих.

      Отне ми ти душата, която ти дарих .

      Чувствата във мене тъй бушуват, че няма кой да да ги успокои.

      А навън дъждът се слива с моите сълзи, но няма да ги видиш вече ти!

      Краят бавно наближава, а  ти потъна  във забрава..

© Мимс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??