Mar 3, 2007, 7:34 PM

ЗАБЛУДА 

  Poetry
982 0 2

                                      

 

      Уж ми сваляше звезди, но фалшиви явно са били.

      Уж бях всичко в твоите очи, но превърнах се във образ празен.

      Уж не можеше без мен, но гледам вече си студен.

      Отне ми ти сърцето, което аз ти подарих.

      Отне ми ти душата, която ти дарих .

      Чувствата във мене тъй бушуват, че няма кой да да ги успокои.

      А навън дъждът се слива с моите сълзи, но няма да ги видиш вече ти!

      Краят бавно наближава, а  ти потъна  във забрава..

© Мимс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??