13 ago 2015, 14:53

Забравихме 

  Poesía » Otra
230 0 1

 


Оставихме доброто някъде зад нас,

незнайно как поехме пътища различни.

Забравихме роднините, приятели и вас,

душите станаха ни толкова безлични.

Вярата в сърцата някъде скътахме,

всичко в тях така жестоко се стопи.

Любовта затрихме сляпо си вървяхме,

кой душите евтино купи?

Забравихме, че през вековете,

вярата единствена не ни затри.

Любовта, приятели, не я гасете,

тя никога не ще да изгори.


В.Й. 13.08.2015г.


 


 


 

© Васил Йотов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??