12 ago 2008, 13:11

Забравил за снощи 

  Poesía
1672 0 16

Коленичи.

Не се унижава с целувки.

Ти я гледаш.

Погледай я още.

Това хапливо я кара

с досада да мисли,

че си спомняш смътно...

за снощи.

 

Не е рядкост.

И май е нормално.

Тези нощи...

гъмжат от еднаквост.

Скъпо бренди.

Неволно пиянство.

Спаднал... изстрел.

Последван от бягство.

 

С фантазиращи дрехи.

Безцветност.

Голи птици -

щастливи трофеи.

Закачени в леглото

на спалнята.

Задни... крачки.

Вървяни без време.

 

Все без време

свършват в краката й.

Просто тя

ги използва умело.

И когато

осъмва безплатна, е

най-красивият белег

в портфейла.

 

Тя си знае.

Не се унижава с целувки.

И не вижда.

Погледай я още.

А когато преплуваш плътта й

отново,

ще забравиш веднага...

за снощи.

© Йоанна Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??