22 jun 2024, 14:13

Зад кулисите 

  Poesía » Civil
167 1 3

Безумци мъдро управляват
световната история.
Пари и власт ги направляват,
за тях държавите са територия,
народите – пълнеж, статистика,
и гонят своя собствен интерес.

Кои са точно те е мистика,
но ясно е, не са явление от днес!

 

21.05.2024.

© Георги Каменов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??