Безумци мъдро управляват
световната история.
Пари и власт ги направляват,
за тях държавите са територия,
народите – пълнеж, статистика,
и гонят своя собствен интерес.
Кои са точно те е мистика,
но ясно е, не са явление от днес!
21.05.2024.
© Георги Каменов All rights reserved.