22.06.2024 г., 14:13 ч.

Зад кулисите 

  Поезия » Гражданска
166 1 3

Безумци мъдро управляват
световната история.
Пари и власт ги направляват,
за тях държавите са територия,
народите – пълнеж, статистика,
и гонят своя собствен интерес.

Кои са точно те е мистика,
но ясно е, не са явление от днес!

 

21.05.2024.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??