5 ago 2008, 17:15

загубенячка с лед 

  Poesía » De amor
663 0 1

Питаш ме какво ще пия...

"Една загубенячка с лед, моля!"

На бара няма свободни места,

както и в сърцето ти...

За пореден път отрова

от устните ти ще изпия.

Почерпи ме, кажи:

"Какво да пия, за да те забравя?!"

© Софийската Софиянка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??