5 авг. 2008 г., 17:15

загубенячка с лед 

  Поэзия » Любовная
661 0 1

Питаш ме какво ще пия...

"Една загубенячка с лед, моля!"

На бара няма свободни места,

както и в сърцето ти...

За пореден път отрова

от устните ти ще изпия.

Почерпи ме, кажи:

"Какво да пия, за да те забравя?!"

© Софийската Софиянка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??