5.08.2008 г., 17:15 ч.

загубенячка с лед 

  Поезия » Любовна
660 0 1

Питаш ме какво ще пия...

"Една загубенячка с лед, моля!"

На бара няма свободни места,

както и в сърцето ти...

За пореден път отрова

от устните ти ще изпия.

Почерпи ме, кажи:

"Какво да пия, за да те забравя?!"

© Софийската Софиянка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??