С приятелски смиг към aborigen
и Ани от "Мидено герданче".
Днес герданче прави Ани
с много мидички събрани.
Ванчо пък не ще гердани,
цял ден търси си рапани.
Край морето ги събира,
а пък вкъщи ги лакира.
Зиме често до ушенце
ги допира туй момченце.
Слуша как шуми морето
със усмивка на лицето.
И от своите рапани
Ванчо ще даде на Ани!
© Мария Todos los derechos reservados