18.07.2011 г., 1:16 ч.

Закачка 

  Поезия » За деца
957 0 22

                                              С приятелски смиг към aborigen

                                                                           и Ани от "Мидено герданче".

Днес герданче прави Ани

с много мидички събрани.

Ванчо пък не ще гердани,

цял ден търси си рапани.

Край морето ги събира,

а пък вкъщи ги лакира.

Зиме често до ушенце

ги допира туй момченце.

Слуша как шуми морето

със усмивка на лицето.

И от своите рапани

Ванчо ще даде на Ани!

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??