Jul 18, 2011, 1:16 AM

Закачка 

  Poetry » For kids
958 0 22

                                              С приятелски смиг към aborigen

                                                                           и Ани от "Мидено герданче".

Днес герданче прави Ани

с много мидички събрани.

Ванчо пък не ще гердани,

цял ден търси си рапани.

Край морето ги събира,

а пък вкъщи ги лакира.

Зиме често до ушенце

ги допира туй момченце.

Слуша как шуми морето

със усмивка на лицето.

И от своите рапани

Ванчо ще даде на Ани!

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??