29 ene 2020, 17:11

Заключен 

  Poesía » De amor, Filosófica, Versos blancos, Otra
884 1 1

Целувам сянката ти, 

не помня вече откога съм

просто пасажер. 

Да флиртуваш със спомени е

фантастично, 

докато целувката трае, 

но щом разумът отново вземе превес...

 

© Филип Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??