29.01.2020 г., 17:11 ч.

Заключен 

  Поезия » Любовна, Философска, Бели стихове, Друга
890 1 1

Целувам сянката ти, 

не помня вече откога съм

просто пасажер. 

Да флиртуваш със спомени е

фантастично, 

докато целувката трае, 

но щом разумът отново вземе превес...

 

© Филип Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??