Jan 29, 2020, 5:11 PM

Заключен 

  Poetry » Love, Phylosophy, White poetry, Other
889 1 1

Целувам сянката ти, 

не помня вече откога съм

просто пасажер. 

Да флиртуваш със спомени е

фантастично, 

докато целувката трае, 

но щом разумът отново вземе превес...

 

© Филип Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??