5 abr 2019, 10:38

Залез 

  Poesía » Otra
433 3 3

Когато си отива слънцето,
една душа плаче.
Нашето утро е далече,
в прегръдка на снежна вечер.

Погледни звездите
и детското в очите,
там живее,
нашето съзвездие в дните.

© Димитрина Владимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??