15 jul 2020, 7:18

Залез 

  Poesía » Del paisaje
472 0 1

Сякаш златна лава се изсипва –
разтопи се слънцето в морето.
Приюти се в хладната му ласка.
Сливат се в едно великолепие!

 

Пръски свежест разпиляват
и обагрят в цветове простора.
Но потъват в своите вълнения –
да са заедно в безвремието...

 

                                © Павлина Петрова

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??