Сякаш златна лава се изсипва –
разтопи се слънцето в морето.
Приюти се в хладната му ласка.
Сливат се в едно великолепие!
Пръски свежест разпиляват
и обагрят в цветове простора.
Но потъват в своите вълнения –
да са заедно в безвремието...
© Павлина Петрова
© Павлина Петрова All rights reserved.