15.07.2020 г., 7:18 ч.

Залез 

  Поезия » Пейзажна
467 0 1

Сякаш златна лава се изсипва –
разтопи се слънцето в морето.
Приюти се в хладната му ласка.
Сливат се в едно великолепие!

 

Пръски свежест разпиляват
и обагрят в цветове простора.
Но потъват в своите вълнения –
да са заедно в безвремието...

 

                                © Павлина Петрова

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??