7 nov 2006, 21:15

Залез мой 

  Poesía
632 0 3
Залез мой, потъващ във небето,
въздушната целувка не успя
да те достигне - падна във морето,
погреба я забързана вълна...

А аз венец от пяна ти изплетох,
да ти го дам на пръсти се повдигнах.
Защо така орисали те боговете -
всяка вечер ален да си тръгваш
и никога да не пристигаш.

© Румяна Славкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??