7.11.2006 г., 21:15 ч.

Залез мой 

  Поезия
686 0 3
Залез мой, потъващ във небето,
въздушната целувка не успя
да те достигне - падна във морето,
погреба я забързана вълна...

А аз венец от пяна ти изплетох,
да ти го дам на пръсти се повдигнах.
Защо така орисали те боговете -
всяка вечер ален да си тръгваш
и никога да не пристигаш.

© Румяна Славкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??