7 нояб. 2006 г., 21:15

Залез мой 

  Поэзия
631 0 3
Залез мой, потъващ във небето,
въздушната целувка не успя
да те достигне - падна във морето,
погреба я забързана вълна...

А аз венец от пяна ти изплетох,
да ти го дам на пръсти се повдигнах.
Защо така орисали те боговете -
всяка вечер ален да си тръгваш
и никога да не пристигаш.

© Румяна Славкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??