29 jul 2007, 22:06

заливаш  

  Poesía
507 0 0

отворил част от себе си
заливаш тайното пристанище
в което чакаш само спящите
за сън на яве

отмиваш тяхните представи
от хрумванията далечни

океаните са вечно тъжни
когато носят раменете си
сами 
от спомените
в заливи  

© Тиквеничка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??