Jul 29, 2007, 10:06 PM

заливаш  

  Poetry
505 0 0

отворил част от себе си
заливаш тайното пристанище
в което чакаш само спящите
за сън на яве

отмиваш тяхните представи
от хрумванията далечни

океаните са вечно тъжни
когато носят раменете си
сами 
от спомените
в заливи  

© Тиквеничка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??