29 июл. 2007 г., 22:06

заливаш  

  Поэзия
506 0 0

отворил част от себе си
заливаш тайното пристанище
в което чакаш само спящите
за сън на яве

отмиваш тяхните представи
от хрумванията далечни

океаните са вечно тъжни
когато носят раменете си
сами 
от спомените
в заливи  

© Тиквеничка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??