28 dic 2010, 23:31

Замяна 

  Poesía
921 0 10

И аз самият бих се заменил -
за онзи, който много ще обича,
за онзи, който сам ще се отрича
и винаги ще бъде много мил.

И аз самият бих се заменил -
за онзи, който с тебе ще се хвали,
за онзи, който нежно ще те гали,
твоите сълзи със длан изтрил.

И аз самият бих се заменил -
за онзи, който все ще ти помага,
за онзи, който няма да избяга.

И аз самият бих се заменил...

© Валери Шуманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??