28.12.2010 г., 23:31 ч.

Замяна 

  Поезия
918 0 10

И аз самият бих се заменил -
за онзи, който много ще обича,
за онзи, който сам ще се отрича
и винаги ще бъде много мил.

И аз самият бих се заменил -
за онзи, който с тебе ще се хвали,
за онзи, който нежно ще те гали,
твоите сълзи със длан изтрил.

И аз самият бих се заменил -
за онзи, който все ще ти помага,
за онзи, който няма да избяга.

И аз самият бих се заменил...

© Валери Шуманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??