28 feb 2009, 18:16

Замълчи 

  Poesía » De amor
539 0 1
Замълчи, за да чуя как часовникът тик-така.
Или... не... по-добре ми говори.
С нежност изречи всички думи,
които искам да чуя:
"Обичам те!"

Замълчи, за да чуя вятърът как стене.
Прошепни онези думи:
"Бъди до мен!"
Но... не... недей. 
Не искам да те чувам.

Тихо... чуй вълните как брега заливат.
Дишаш тежко...
Искаш нещо да ми кажеш?
А дали искам да го чуя?
Хайде... говори!
Не... спри.
Нищо не разбираш, нали?
Затварям очи и ти казвам: 
просто замълчи!

© ЯнКа Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??