14 dic 2011, 9:35

Заобича ме 

  Poesía » De amor
655 0 9

 

Заобича ме с аромат на кокиче.

Заобича ме, даже под сняг.

Мое чисто и бяло момиче,

все вълната намира си бряг...

 

Заобича ме с дъх теменужен,

притеснена, срамежлива, искриста...

Слънце трябва да свети над "Нужен си!",

за да може и на сън да се листи...

 

Заобича ме с аромата на розата,

де по залез кърви нетипично...

Една птица изпърха над Прозата.

Една рокля мечтае за свличане.

 

Заобича ме с всичките думи,

дето спят нейде в пъпка на вишня...

Мое мъничко лудо безумие,

дар ми даваш да не съм ти излишен...

 

© Красимир Дяков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??