14 oct 2009, 9:10

Запази ме такава 

  Poesía » De amor
866 0 14

Не ме гледай така, момче –

необикновена съм.

Обичта ти ме е създала.

Пролет съм през есента

и през зимата - лято.

Не ме гледай така, момче –

ако сега ме докоснеш,

мога да излетя,

без крила да политна.

Само небе ми трябва.

И ще стана самата Луна –

кротка,

любяща

и златна.

Запази ме такава.

И насън, и наяве.

 

 

11.11.2008 г.

Весела ЙОСИФОВА

 

 

МУЗИКА

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??