30 nov 2007, 17:31

Защо 

  Poesía » De amor
912 1 22
Защо ли ме помисли за мечта -

за тази, дето трябва да се сбъдне?

След време всяка болка е цитат -

изписан на листа, преди да съмне.

Защо ли ме помисли за жена,

която ще е с теб,  до твойто рамо?

Аз борих се за тази свобода.

Сега ще я крещя, но измълчано.

Защо се бориш с себе си, за мен,

когато знаеш, че ще ме загубиш?

Аз може да съм твоя, но за ден.

Във този ден, във който ще ме любиш.

Защо да си повтаряме - "Защо"?

Сега ела, за миг... да ме прегърнеш.

Във друг живот, ще бъда с теб, Любов.

И там ще чакам, там... да ме завърнеш!

© Кремена Стоева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??