13 mar 2008, 10:11

Защо ли... 

  Poesía » De amor
1220 0 55

 

 

 

                                                   Защо ли...

 

                    

                    Целувам те

                    със синьото в очите,

                    а ти си цял поток от нежност.

                    Милвам те

                    със бялото в косите,

                    а ти си влюбен безнадеждно...

                    До теб вървя,

                    а ти до мен летиш,

                    не стъпваш даже по земята,

                    усмихвам се,

                    а ти ръката ми държиш,

                    забравяш да ми подариш цветята.

                    Обичам те...

                    ми казваш с трепет,

                    и защо ли пак ти се зарадвах...

                    Може би,

                    защото пак е пролет,

                    и в теб, и в любовта повярвах...

                   

© Магдалена Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??