14 abr 2007, 11:33

Защо ли? 

  Poesía
702 0 21
Тегоба... Защо се случва?
Едри сълзи навътре валят,
мигът греховното отключва,
поддаване, мислите болят.
Експерименти на съдбата,
разкъсва спомена сърцето,
ад личен, клада е в душата,
мъка лази и гори лицето.
Еквилибристика на души,
навярно търсещи сродни,
трънлив е пътят и следи
оставят думите греховни.
Безумен порив невъзможен,
размиване на идентичност,
ажурен звук, зов тревожен,
затъване до неприличност.
Грях? Липсва прегрешение.
Лек, нежен допир на сетивата,
ала прокрадва се съмнение:
Сън или такава бе играта?

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??