12 mar 2011, 21:06

Защото бях дете... 

  Poesía » De amor
837 0 2

Един човек обичах в тоз живот продажен

и точно той предаде моята душа…

Един човек за мене беше важен

и точно той ме изигра!

 

Един човек заслужи мойте прошки

и точно той беляза моето сърце,

със рани, закопчани като вечни брошки -

уби във мене чувството да съм дете!

 

Един-единствен мъж целувах с чувства,

затваряйки очите си със сляпа вяра…

Градих със него своите мечти, а всичко рухна…

Той беше влак, а аз - поредната му гара!

 

 

© Симона Гълъбова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??