Mar 12, 2011, 9:06 PM

Защото бях дете... 

  Poetry » Love
836 0 2

Един човек обичах в тоз живот продажен

и точно той предаде моята душа…

Един човек за мене беше важен

и точно той ме изигра!

 

Един човек заслужи мойте прошки

и точно той беляза моето сърце,

със рани, закопчани като вечни брошки -

уби във мене чувството да съм дете!

 

Един-единствен мъж целувах с чувства,

затваряйки очите си със сляпа вяра…

Градих със него своите мечти, а всичко рухна…

Той беше влак, а аз - поредната му гара!

 

 

© Симона Гълъбова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??