Защото ги мразя - и двете...
Болят ме сърцето, душата, ръцете,
защото ги стискам - и двете...
Вървете си от главата ми мисли, идете
при някой който ви иска! Помнете,
че аз ви повиках, помолих: кажете
как да живея избирайки между двете? -
мене и нея, денят и нощтта
и трябва отново да бъда сама! Крещете
с гласа ми и с болката моя, здавете
сълзите породени от воя на дните предишни
и после... Мълчете! ...
Болят ме сърцето, душата, ръцете,
защото ги мразя - и двете!!!
© Ива Милорадова Todos los derechos reservados