18.07.2006 г., 14:13 ч.  

Защото ги мразя... и двете 

  Поезия
785 0 6

Защото ги мразя - и двете...

 

Болят ме сърцето, душата, ръцете,

защото ги стискам - и двете...

Вървете си от главата ми мисли, идете

при някой който ви иска! Помнете,

че аз ви повиках, помолих: кажете

как да живея избирайки между двете? -

мене и нея, денят и нощтта

и трябва отново да бъда сама! Крещете

с гласа ми и с болката моя, здавете

сълзите породени от воя на дните предишни

и после... Мълчете! ...

Болят ме сърцето, душата, ръцете,

защото ги мразя - и двете!!!

© Ива Милорадова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??