29 ago 2009, 19:30

Защото птиците гнездят напролет... 

  Poesía
649 0 11

                                                                                              ... пътеките...

 

не ще запълнят

болката ни

думите

 

и раните не

ще превържат…

 

ни очите

 

и тишината

няма да си тръгне

от ръцете ми

 

щом стъпките

се сляха

сред вълните…

 

не ще си тръгне

лятото

от струните

 

и птиците…

 

не ще го извървят…

 

щом в утрото

преляха

сенките

 

щом още

слънцето е

 

кръстопът…

 

и хиляди

пътеки

да пребродим

 

не ще открием

в утрото

съня

 

защото птиците

гнездят

напролет...

 

а в нас прелива есента…

 

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??