17 oct 2019, 20:37

Заснежаване 

  Poesía » De amor
738 4 4

Есента прекроява представи,

улици, стъпки и страх...

След любовта ли? –

все нещо остава.

Седем нощи до първия сняг:

Седем нощи да пусна сърцето ти,

още седем да ме замениш.

Снежни облаци трупа небето ми,

още миг и ще го взривиш.

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??