Oct 17, 2019, 8:37 PM

Заснежаване 

  Poetry » Love
733 4 4

Есента прекроява представи,

улици, стъпки и страх...

След любовта ли? –

все нещо остава.

Седем нощи до първия сняг:

Седем нощи да пусна сърцето ти,

още седем да ме замениш.

Снежни облаци трупа небето ми,

още миг и ще го взривиш.

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??