17 окт. 2019 г., 20:37

Заснежаване 

  Поэзия » Любовная
726 4 4

Есента прекроява представи,

улици, стъпки и страх...

След любовта ли? –

все нещо остава.

Седем нощи до първия сняг:

Седем нощи да пусна сърцето ти,

още седем да ме замениш.

Снежни облаци трупа небето ми,

още миг и ще го взривиш.

© Радка Миндова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??