28 oct 2008, 13:02

Затова... 

  Poesía
486 0 7
  На баща ми

Затова се усмихвай

на новото утро.

Затова докосни светлината

със душа,

със мечти

със надежда,

която

ще ти вдъхне

любов към нещата.

 

Затова остави настрани

суетата,

всички спомени,

пълни с омраза;

остави

гордостта,

да си тръгне

отрано

и раздай

без да търсиш отплата

© Руми Бакърджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??