28 окт. 2008 г., 13:02

Затова... 

  Поэзия
484 0 7
  На баща ми

Затова се усмихвай

на новото утро.

Затова докосни светлината

със душа,

със мечти

със надежда,

която

ще ти вдъхне

любов към нещата.

 

Затова остави настрани

суетата,

всички спомени,

пълни с омраза;

остави

гордостта,

да си тръгне

отрано

и раздай

без да търсиш отплата

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??