7 jun 2011, 13:10

Завръщане 

  Poesía » De amor
675 0 1

Момиче, скиташ по света,

от страшно, страшно много време.

Кажи дали ти срещна и видя

туй, що нямаше го в мене?

 

Видя ли нейде по света

грехът за обич да копнее,

видя ли чиста радостта

с омраза черна да се слее?

 

Видя ли нейде, мила моя,

лъжата в сблъсък с любовта,

видя ли нейде ти покоя,

да се влюби пламенно в страха?

 

Не си, и връщаш се сега,

потресена, донякъде сломена,

но си тука, с мене у дома.

Готова си да бъдеш променена.

© Стели Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??