Земя и астрал
Умира всеки ден
по една частица от мен.
Няма връщане назад!
Напред, но къде!?
Към старостта и смъртта!
Към червеите и калта!
Или има изход!?
Да, към други светове!
Земята чака!
Трябва ли да я обичаме.
За да ни обикне и тя!
Или да бягаме от света
и смъртта да е приятел наш!
Душата първа ще литне!
Тогава за къде е отреден астрала!
Светулка нека да е в друга
по-добра и щастлива душа!
© Мина Конарова Todos los derechos reservados
Не искам вече да съм тук!Прегръдки!