Зима
(Под минус 40 градуса болка)
В памет на Вили Събева
В този студ,
в който дърво и камък се пука,
зимата в душата ми
е по-страшна и люта.
Снеговете й ще се стопят ли някога?
м.януари 2012 г.
© Латинка-Златна Todos los derechos reservados
прегръщам те...