Nov 20, 2012, 1:27 PM  

Зима 

  Poetry » Other
808 0 1

Зима

(Под минус 40 градуса болка)

 

      В памет на Вили Събева

 

В този студ,

в който дърво и камък се пука,

зимата в душата ми 

е по-страшна и люта.

 

Снеговете й ще се стопят ли някога?


м.януари 2012 г.

© Латинка-Златна All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??