25 ago 2009, 20:36

Зимна изненада 

  Poesía » De amor
521 0 1

Връхлетя ни тази зима, тъй внезапно, изведнъж,

като оня дъжд внезапен нейде в цъфналата ръж,

старата любов отново, все със старата тъга,

ала някак си по ново беше спретнала шега.

 

Насред снеговете бели лумнаха огньове в нас,

чак студът  вън се  потули,  сякаш беше го и страх.

От магията внезапна светна променен света

и най-старата загадка ни обхвана - любовта.

 

И среброто в косите някак странно заблестя,

ето, виж ни пак отново, на по двадесет лета.

Пощурели от възторзи и изпълнени с мечти,

преоткриваме по ново най-познатите неща.

 

 

© Таня Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??